Meridian 541 Flybridge -2012. Båt för den kräsne!

Om båten

Visas inomhus i varmhall på Ekerö efter ök.

Ring 08-57145120 eller maila på info@stockholmmarin.se för mer information eller visning.

Fler bilder inom kort.

Meridian 541-2012. Svensksåld båt. 2 st Cummins 600 hk st. Zeus drev som är ställbara 360 grader för exakt styrning och tilläggning. Motorer ca 300 gångtimmar.

Båten har bla följande utrustning: Joystickstyrning, elektriskt ankarspel bak med rostfri kätting 50 m samt elektriskt ankarspel fram med kätting. Elverk Onan. Dubbla kylar och dubbla frysar, ismaskin i frysen, diskmaskin, 2 st tv apparater, Keramisk spishäll, Webasto dieselvärmare 5 kw, 3 st AC anläggningar med värme och kyla. Autopilot.

Spec byggd stävstege med öppen peke fram, Fusion stereo med extra slutsteg + stereo på flybridge, Höj och sänkbar badbrygga med belysning under  Garmin 16 tum med radar och ekolod+3 kameror. Elverk Onan. . Dusch på badbryggan, Elgrill på fly samt wetbar, bord till akterdäck i trä. bottenmålad med giftfärg. Persienner och solskydd, fönsterhiss mot akterdäck. Pasarell ca 3 m elektrisk. Dubbel landströmsanläggning. Kapell till akterdäck samt flybridge. Dubbla badrum med toalett och duschkabin i varje utrymme. Plats för tvättmaskin. 

För dig som söker det lilla extra och önskar stora sociala ytor så är det här den perfekta familjebåten eller för den som älskar att ha med många vänner.

Om vi börjar en trappa upp så finner du en flybridge av sällan skådade mått på en 54 fotare. Här uppe sitter ni bekvämt upp till 10 personer och har en fantastisk utsikt. Stort bord och stor soffgrupp. Här uppe finns även en grill och kyl samt en wetbar. Förarplats med full koll på vad som händer. Här uppe finns även en separat stereo om man önskar lite dans senare på kvällen.

En trappa ner så finner du en stor hydralisk badbrygga med plats för vattenskoter eller en RIB. Rymligt akterdäck med bord och soffa samt här har du full kontakt med dom som är i köket eller i salongen genom den elektriskt nedfällbara rutan in emot salongen. Om stybord så har du ett matbord och 2 soffor med plats för 6 personer. 

Om babord så finner du ett av dom större köken för sin storlek och här finns allt du önskar och gott om förvaring och avställ. En trappa upp så har du en stor härligt hörnsoffa med plats för minst 8 personer och ett bord. TV. En trappa ner till höger mitt i båten finner du Captains cabin med stor dubbelsäng och garderober och bord samt badrum och fönster åt båtda håll. Föröver till babord så finner du ett rum med våningsäng och förvaring och ingång till badrum. I förpiken längst fram har du en dubbelsäng med dubbla fönster och garderober samt ett eget badrum med dusch. 

Båten har haft 3 ägare sen den var ny och har servats som den ska. Inför sjösättningen i år så kommer den att poleras och vara nyservad samt rekondad teak och redo för nya äventyr.

Här åker du antingen i ekonomiska 9-10 knop eller så har du resurser på runt 30 knop om så önskas.

Vi hjälper dig att förverkliga ditt båtköp med en bra finans och försäkringslösning.

Finansiering

Vi hjälper dig gärna att finansiera båten.

Kontantpris: 6 495 000:-

Månadskostnad: 41 700:-

Månadskostnaden beräknad på 240 mån, 20% kontant och 7.45% ränta.

Genom oss kan du finansiera båten hos:

SWEDBANK FINANS
WASA KREDIT AB

Försäkring

Genom oss kan du försäkra båten hos:

ALANDIA FÖRSÄKRING AB
ATLANTICA BÅTFÖRSÄKRING
SVEDEA

Pris: 6 495 000:-

Användning

6 sovplatser
Dusch inne och ute
Vattentoalett

Båtfakta

 • Status:Begagnad
 • Material:Glasfiber
 • Modellår:2012
 • Längd (m):16,40
 • Bredd (m):4,70
 • Vikt (kg):24000

Motorfakta

 • Motor: Cummins
 • Motortyp:Inombordare
 • Effekt (hk):1200
 • Drivmedel:Diesel
 • Kylning:Sötvatten
 • Årsmodell, motor:2012
 • Gångtimmar:302