Kontakta oss

Stockholm Marin

Kontakta oss för rådgivning

Ett samtal är alltid en bra början för att sälja eller köpa en båt. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning inför din båtaffär.

Välkommen till Stockholm Marin

Välkommen till Stockholm Marin, din personliga båtmäklare! Det finns flera fördelar med att använda en båtmäklare. Vi ser till att din båt exponeras på en känd försäljningsbrygga, en båtaffär tillsammans med oss ser till att processen känns trygg. Våra båtar säljs varudeklarerade, genomgångna och testade – allt för att du ska veta vad du köper och känna trygghet.  Vårt uppdrag som båtmäklare innebär att vi hjälper både säljare och köpare i alla delar av en båtaffär. Vi ser till att din affär känns trygg och säker genom hela processen.

Stockholms båtmäklare – tillgängliga på bästa läget

Stockholm Marins båtmäklare kan stoltsera med att vi finns tillgängliga på bästa exponeringsläge. Ute hos oss på Bullandö Marina finns vi på ostkustens största Marina med över 1400 båtplatser och ett mycket stort antal sommargäster som är här för den goda glassen från Bullandö Glassfabrik, eller för att äta en god bit mat på Bullandö Krog. Bullandö utgör ostkustens verkliga marina centrum. Här finns alla möjligheter att titta på den typ av båt du kan tänkas vilja köpa. Här finns flertalet marintekniska företag med god service som Brohäll Marin, Tymar Marinelektronik med auktorisation för både Volvo Penta, Yanmar, Garmin och Raymarin samt Ship-Shapes riggningsservice. Dessa bidrar till att Bullandö Marina utan tvekan är skärgårdens bästa säljläge. Din båt visas i sjön av vår erfarna båtmäklare tillsammans med flertalet andra båtar.  Vi ger dig även möjlighet till inbyte eller inköp om du redan har en båt du behöver bli av med före köp av en ny båt.

Hitta till oss

Kontakta oss!