Kontaktsida2020-03-18T14:36:40+01:00

Bullandö Marina

Stockholm Marin Scandinavia AB
Bullandövägen 30. 139 56 Värmdö
Tel: 08-571 45 120
E-post: info@stockholmmarin.se

Vi som jobbar på Stockholm Marin älskar vårt jobb och har över 40 års försäljningserfarenhet av båtar

Vi som arbetar på Stockholm Marin älskar vårt jobb och har över 40 års försäljningserfarenhet av båtar. Vårt upptagningsområde är inte enbart Stockholm, utan hela Sverige! Våra båtmäklare hjälper dig mer än gärna oavsett var du bor. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Stockholms båtmäklare- tillgängliga på bästa läget

Stockholm Marins båtmäklare kan stoltsera med att vi finns tillgängliga på bästa exponeringsläge. Ute hos oss på Bullandö Marina finns vi på ostkustens största Marina med över 1400 båtplatser och ett mycket stort antal sommargäster som är här för den goda glassen från Bullandö Glassfabrik, eller för att äta en god bit mat på Bullandö Krog. Bullandö utgör ostkustens verkliga marina centrum. Här finns alla möjligheter att titta på den typ av båt du kan tänkas vilja köpa. Här finns flertalet marintekniska företag med god service som Brohäll Marin, Tymar Marinelektronik med auktorisation för både Volvo Penta, Yanmar, Garmin och Raymarin samt Ship-Shapes riggningsservice. Dessa bidrar till att Bullandö Marina utan tvekan är skärgårdens bästa säljläge. Din båt visas i sjön av vår erfarna båtmäklare tillsammans med flertalet andra båtar. Många av våra köpare hittar sin båt här hos oss på Stockholm Marin när de kommit ut för att botanisera bland våra båtar till salu. Våra båtmäklare hjälper dig att sälja och förmedla båtar. Vi ger dig även möjlighet till inbyte eller inköp om du redan har en båt du behöver bli av med före köp av en ny båt.

Din personliga båtmäklare

Välkommen till Stockholm Marin, din personliga båtmäklare! Det finns flera fördelar med att använda en båtmäklare. Vi ser till att din båt exponeras på en känd försäljningsbrygga, en båtaffär tillsammans med oss ser till att processen känns trygg. Vanligen säljs våra båtar  varudeklarerade, genomgångna och testade – allt för att du ska veta vad du köper och känna trygghet.  Vårt uppdrag som båtmäklare innebär att vi hjälper både säljare och köpare i alla delar av en båtaffär. Vi ser till att din affär känns trygg och säker genom hela processen.

Hundratals nöjda kunder

Stockholm Marins båtmäklare har under åren hjälpt över tusen kunder, vi är stolta över att kunna berätta att vi har åtskilliga lyckade båtaffärer i bagaget. Nyckeln till framgången tror vi beror på att vi kan erbjuda ett komplett tjänsteutbud för alla som vill köpa eller sälja sin båt. Ring oss så berättar vi mer

VÄLKOMMEN!

 

Skicka intresseanmälan

Ditt namn *

Din epost *

Telefon *

Jag är intresserad av:
Köpa motorbåtKöpa segelbåtSälja motorbåtSälja segelbåtFörsäkringFinansiering

Övrig information

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter


Powered with Custom Code Adder