Köpa båt

Stockholm Marin

Vill du köpa en båt som passar dig och dina behov?

Är det dags att köpa din nästa båt? Vill du njuta av vinden, vågorna och naturupplevelsen ute till havs. Stockholm Marin erbjuder ett generöst sortiment av båtar. Allt för att kunna optimera glädjen och tryggheten för dig när du upptäcker världen ute till havs. Under sommartid har vi över 65 stycken båtar till salu vid våra försäljningsbryggor som har öppet 7 dagar i veckan.

Vi erbjuder alltifrån funktionella, prisvärda, fullutrustade, kvalitativa båtmodeller. När du vill köpa båt har vi sett till att ha båtar för varje tillfälle, allt för att du ska hitta din personliga favorit. Starta ett nytt kapitel genom att investera i en nyare, större, mindre eller snabbare båt. Vi vill skapa nya möjligheter i ditt nuvarande båtliv. Våga uppgradera dig och förändra ditt båtliv. Vill du köpa båt hos Stockholm Marin?

Varför köpa båt av oss på Stockholm Marin?

Stockholm Marin erbjuder båtar som får ditt hjärta att slå snabbare! Vilken är din drömbåt? Vårt största mål är att uppfylla dina båtdrömmar, du skall kunna njuta av varje sekund ombord på din båt. Upplev båtlivet med maximal komfort, hög prestanda och angenäm cruising. Värdesätter du modern design eller kanske det magnifika i det traditionella? Oavsett vilka dina köpkriterier är för din framtida båt ser vi till att uppfylla dem. Vi på Stockholm Marin ser fram emot att hjälpa dig när du ska köpa båt.

Lång och gedigen erfarenhet

Stockholm Marin besitter lång, gedigen kunskap och erfarenhet av att sälja begagnade motor och segelbåtar. Vi hjälper och guidar dig så att du får möjlighet att köpa en båt som passar dig och dina behov. Förra året sålde vi över 287 båtar och kan numera stolt titulera dessa kunder för nöjda båtägare. Med risk för att låta överlägsna måste vi berätta att dessa försäljningssiffror gör det möjligt för oss på Stockholm Marin att säga att vi sålde flest begagnade båtar i Sverige. Vårt utbud återspeglar er enorma köpglädje och vi är glada över att kunna meddela att vi på Stockholm Marin har ett gediget sortiment av båtar. Troligen har vi en båt som passar dig och dina behov.

Sweboat, en garant för köparen

Som medlemmar i Sweboat är det viktigt att du som köpare känner dig trygg med att göra affär hos oss. Vill du köpa båt av Stockholm Marin är det viktigt att du är medveten om våra fördelar. Alla båtar som säljs hos oss är nämligen varudeklarerade och genomgångna för att du som köpare skall ha en klar bild över det objekt du köper. Finns det några fel på objektet skall du vara väl medveten om dessa när du tar beslut om att köpa båt. När du köper en båt av en handlare behöver du inte oroa dig för om den skulle var stulen eller vara belånad. Vi som handlare har ansvaret att ta reda på om båten är stulen eller belånad, skulle det vara något oklart med den båt som du har köpt så har vi det fulla ansvaret.

Finansiering

När du vill köpa båt erbjuder Stockholm Marin möjligheten att finansiera ditt båtköp, där du kan belåna båten upp till 80 % av köpeskillingen genom Ecster, Swedbank Finans eller Wasa Kredit. När båten säljs genom en handlare sätts båten som pant för lånet. Båtlånet är helt rörligt och kan lösas eller delamorteras när som helst, läs mer om båtlånet och räkna ut månadskostnad »

Ett års Garanti på köpet

Vi på Stockholm Marin vill att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad båt. När du vill köpa båt har vi tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger dig ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du köper båt hos oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring. Är du intresserad av att köpa båt? Ring och prata med oss så berättar vi mer.

Möjlighet till personlig tränare i din båt

Ibland kan det kännas lite nervöst att börja manövrera din nyinköpta båt. Därför samarbetar vi med Neptunia som erbjuder coachning och individuell coachning i din båt. Detta utifrån just dina behov. Neptunias coacher kan också vara med som stöd när du kör båten till dein hemmahamn för första gången. Läs mer på neptunia.se.

Ser fram emot att träffa dig!

Stockholm Marin är såklart nyfikna på att träffa dig för att på så sätt kunna erbjuda en båt som passar dig och dina specifika behov. Vi har som sagt gedigen kunskap och titulerar oss ofta och gärna som båtentusiaster som brinner för att hitta en båt för just dig.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring ditt båtköp!

Kontakta oss