Köpa båt i Stockholm

Stockholm Marin

Vill du köpa en båt som passar dig och dina behov?

Är det dags att köpa din nästa båt? Vill du njuta av vinden, vågorna och naturupplevelsen ute till havs. Stockholm Marin erbjuder ett generöst sortiment av båtar. Allt för att kunna optimera glädjen och tryggheten för dig när du upptäcker världen ute till havs. Under sommartid har vi över 65 stycken båtar till salu vid våra försäljningsbryggor som har öppet 7 dagar i veckan.

Vi erbjuder alltifrån funktionella, prisvärda, fullutrustade, kvalitativa båtmodeller. När du vill köpa båt har vi sett till att ha båtar för varje tillfälle, allt för att du ska hitta din personliga favorit. Starta ett nytt kapitel genom att investera i en nyare, större, mindre eller snabbare båt. Vi vill skapa nya möjligheter i ditt nuvarande båtliv. Våga uppgradera dig och förändra ditt båtliv. Vill du köpa båt hos Stockholm Marin?

Varför köpa båt av oss på Stockholm Marin?

Stockholm Marin erbjuder båtar som får ditt hjärta att slå snabbare! Vilken är din drömbåt? Vårt största mål är att uppfylla dina båtdrömmar, du skall kunna njuta av varje sekund ombord på din båt. Upplev båtlivet med maximal komfort, hög prestanda och angenäm cruising. Värdesätter du modern design eller kanske det magnifika i det traditionella? Oavsett vilka dina köpkriterier är för din framtida båt ser vi till att uppfylla dem. Vi på Stockholm Marin ser fram emot att hjälpa dig när du ska köpa båt.

Lång och gedigen erfarenhet

Stockholm Marin besitter lång, gedigen kunskap och erfarenhet av att sälja begagnade motor och segelbåtar. Vi hjälper och guidar dig så att du får möjlighet att köpa en båt som passar dig och dina behov. Förra året sålde vi över 287 båtar och kan numera stolt titulera dessa kunder för nöjda båtägare. Med risk för att låta överlägsna måste vi berätta att dessa försäljningssiffror gör det möjligt för oss på Stockholm Marin att säga att vi sålde flest begagnade båtar i Sverige. Vårt utbud återspeglar er enorma köpglädje och vi är glada över att kunna meddela att vi på Stockholm Marin har ett gediget sortiment av båtar. Troligen har vi en båt som passar dig och dina behov.

Sweboat, en garant för köparen

Som medlemmar i Sweboat är det viktigt att du som köpare känner dig trygg med att göra affär hos oss. Vill du köpa båt av Stockholm Marin är det viktigt att du är medveten om våra fördelar. Alla båtar som säljs hos oss är nämligen varudeklarerade och genomgångna för att du som köpare skall ha en klar bild över det objekt du köper. Finns det några fel på objektet skall du vara väl medveten om dessa när du tar beslut om att köpa båt. När du köper en båt av en handlare behöver du inte oroa dig för om den skulle var stulen eller vara belånad. Vi som handlare har ansvaret att ta reda på om båten är stulen eller belånad, skulle det vara något oklart med den båt som du har köpt så har vi det fulla ansvaret.

Finansiering

När du vill köpa båt erbjuder Stockholm Marin möjligheten att finansiera ditt båtköp, där du kan belåna båten upp till 80 % av köpeskillingen genom Ecster, Swedbank Finans eller Wasa Kredit. När båten säljs genom en handlare sätts båten som pant för lånet. Båtlånet är helt rörligt och kan lösas eller delamorteras när som helst, läs mer om båtlånet och räkna ut månadskostnad »

Ett års Garanti på köpet

Vi på Stockholm Marin vill att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad båt. När du vill köpa båt har vi tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger dig ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du köper båt hos oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring. Är du intresserad av att köpa båt? Ring och prata med oss så berättar vi mer.

Möjlighet till personlig tränare i din båt

Ibland kan det kännas lite nervöst att börja manövrera din nyinköpta båt. Därför samarbetar vi med Neptunia som erbjuder coachning och individuell coachning i din båt. Detta utifrån just dina behov. Neptunias coacher kan också vara med som stöd när du kör båten till dein hemmahamn för första gången. Läs mer på neptunia.se.

Ser fram emot att träffa dig!

Stockholm Marin är såklart nyfikna på att träffa dig för att på så sätt kunna erbjuda en båt som passar dig och dina specifika behov. Vi har som sagt gedigen kunskap och titulerar oss ofta och gärna som båtentusiaster som brinner för att hitta en båt för just dig.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring ditt båtköp!

Alexander Frödin
Alexander Frödin
2023-09-22
Bemötande i toppklass och ett väldigt proffsigt intryck! Ska du köpa eller sälja båt är det till Stockholm Marin du ska vända dig i första hand!
Lyxhustrun
Lyxhustrun
2023-07-22
Ska ni köpa båt? Ny el begagnad? Då kan vi varmt rekommendera er att åka hit. Du blir så trevligt bemött och får all hjälp du behöver. Uppstyrt och fint ordnat på bryggan med priser och info om båten. Alla är supertrevliga och känns väldigt genuina och mån om kundens bästa. Oavsett pris på båt. Man känner sig omhändertagen och i trygga händer. Snabba svar på våra frågor via mail och telefon vilket är värdefullt när man vill välja mellan båtar från olika marinor. Stort urval av begagnade båtar. Bästa vi varit på hittills. Vi slog till på en båt och dem fixar och justerar om något går sönder på båten vilket känns proffsigt. Fick även en skumpa vilket var jättetrevligt… Lycka till ni andra
Mathias Garstad
Mathias Garstad
2023-07-07
Köpte en Askeladden som de hade som inbytesbåt. Endel fel upptäcktes och åtgärdades direkt, de fel som upptäcktes/uppstod i efterhand kompenserades med mer än jag föreslog. Det kallar jag bra service! Trevliga och bra service inte bara under tan även efter affären!
Mattias Hermansson
Mattias Hermansson
2022-08-04
Lysande service, enkla att ha att göra med.
Conny Gyllenelg
Conny Gyllenelg
2022-08-02
Trevlig marina med vettiga priser på salubåtarna.
Daniel Lundell
Daniel Lundell
2022-07-06
If you want to buy a boat, this is the place to go to! Great service, support and fair deals.

Kontakta oss