Kontakta oss

Din båtmäklare i Stockholm

Kontakta oss för rådgivning

Ett samtal är alltid en bra början för att sälja eller köpa en båt. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning inför din båtaffär. Du kan ringa oss på 08-571 451 20.

Välkommen till Stockholm Marin

Välkommen till Stockholm Marin, din personliga båtmäklare! Det finns flera fördelar med att använda en båtmäklare. Vi ser till att din båt exponeras på en känd försäljningsbrygga, en båtaffär tillsammans med oss ser till att processen känns trygg. Våra båtar säljs varudeklarerade, genomgångna och testade – allt för att du ska veta vad du köper och känna trygghet.  Vårt uppdrag som båtmäklare innebär att vi hjälper både säljare och köpare i alla delar av en båtaffär. Vi ser till att din affär känns trygg och säker genom hela processen.

Stockholms båtmäklare – tillgängliga på bästa läget

Stockholm Marins båtmäklare kan stoltsera med att vi finns tillgängliga på bästa exponeringsläge. Ute hos oss på Bullandö Marina finns vi på ostkustens största Marina med över 1400 båtplatser och ett mycket stort antal sommargäster som är här för den goda glassen från Bullandö Glassfabrik, eller för att äta en god bit mat på Bullandö Krog. Bullandö utgör ostkustens verkliga marina centrum. Här finns alla möjligheter att titta på den typ av båt du kan tänkas vilja köpa. Här finns flertalet marintekniska företag med god service som Brohäll Marin, Tymar Marinelektronik med auktorisation för både Volvo Penta, Yanmar, Garmin och Raymarin samt Ship-Shapes riggningsservice. Dessa bidrar till att Bullandö Marina utan tvekan är skärgårdens bästa säljläge. Din båt visas i sjön av vår erfarna båtmäklare tillsammans med flertalet andra båtar.  Vi ger dig även möjlighet till inbyte eller inköp om du redan har en båt du behöver bli av med före köp av en ny båt.

Alexander Frödin
Alexander Frödin
2023-09-22
Bemötande i toppklass och ett väldigt proffsigt intryck! Ska du köpa eller sälja båt är det till Stockholm Marin du ska vända dig i första hand!
Lyxhustrun
Lyxhustrun
2023-07-22
Ska ni köpa båt? Ny el begagnad? Då kan vi varmt rekommendera er att åka hit. Du blir så trevligt bemött och får all hjälp du behöver. Uppstyrt och fint ordnat på bryggan med priser och info om båten. Alla är supertrevliga och känns väldigt genuina och mån om kundens bästa. Oavsett pris på båt. Man känner sig omhändertagen och i trygga händer. Snabba svar på våra frågor via mail och telefon vilket är värdefullt när man vill välja mellan båtar från olika marinor. Stort urval av begagnade båtar. Bästa vi varit på hittills. Vi slog till på en båt och dem fixar och justerar om något går sönder på båten vilket känns proffsigt. Fick även en skumpa vilket var jättetrevligt… Lycka till ni andra
Mathias Garstad
Mathias Garstad
2023-07-07
Köpte en Askeladden som de hade som inbytesbåt. Endel fel upptäcktes och åtgärdades direkt, de fel som upptäcktes/uppstod i efterhand kompenserades med mer än jag föreslog. Det kallar jag bra service! Trevliga och bra service inte bara under tan även efter affären!
Mattias Hermansson
Mattias Hermansson
2022-08-04
Lysande service, enkla att ha att göra med.
Conny Gyllenelg
Conny Gyllenelg
2022-08-02
Trevlig marina med vettiga priser på salubåtarna.
Daniel Lundell
Daniel Lundell
2022-07-06
If you want to buy a boat, this is the place to go to! Great service, support and fair deals.

Hitta till oss

Kontakta oss!