Varför köpa båt av oss på Stockholm Marin?

Vi har en lång kunskap och erfarenhet av att sälja begagnade motor och segelbåtar. 2017 sålde vi över 260 båtar, vilket är flest i Sverige. Det gör att vi har ett brett utbud av båtar, och att vi troligen har en som passar just Dig.  Under sommartid har vi över 65 båtar till salu vid våra försäljningsbryggor som har öppet 7 dagar i veckan. Vår ambition är inte bara sälja en båt till er utan önskar hjälpa dig till en upplevelse där ni känner er nöjda och vill komma tillbaka när ni ska byta båt.

 • Sweboat, en garant för köparen

  Som medlemmar i Sweboat är det viktigt att du som köpare känner dig trygg med att göra affär hos oss. Alla båtar som säljs hos oss är varudeklarerade och genomgångna för att du som köpare skall ha en klar bild över det objekt du köper. Finns det några fel på objektet skall du vara väl medveten om dessa när du tar beslutet att köpa båten.

  När du köper en båt av en handlare behöver du inte oroa dig för om den skulle var stulen eller vara belånad. Vi som handlare har ansvaret att ta reda på om båten är stulen eller belånad, skulle det vara något oklart med den båt har köpt så har vi det fulla ansvaret.

 • Finansiering

  Något vi erbjuder är möjligheten att finansiera ditt båtköp, där du kan belåna båten upp till 80 % av köpeskillingen genom Swedbank Finans eller Wasa Kredit. När båten säljs genom en handlare sätts båten som pant för lånet. Båtlånet är helt rörligt och kan lösas eller delamorteras när som helst, läs mer om båtlånet och räkna ut månadskostnad »

 • Ett års Garanti på köpet

  Vi på Stockholm Marin vill att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad båt. Därför har vi tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger dig ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du köper en båt hos oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring. Ring och prata med oss så berättar vi mer.

  Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!